Artistisk bakgrund

Jag började göra eldshower år 2003 på Sihanoukvilles strand i Kambodja. Jag fortsatte att lära mig eldkonst i Indiens västöken, Pushkar och i Varanasi med indiska mästare Sunny och Murari som lärare.  När jag kom till södra Indien och Goa började förfrågningar komma om större mer professionella shower och jag utvecklades snabbt som artist. Jag jobbade till och från som artist och eldkonst lärare i bland annat Australien, Nya Zealand, Nepal, Brasilien och Norge.

10386816_731559843566391_3262129795018702451_n

Med tiden växte showen till att väva samman kampkonst och dans med eldkonst teknikerna.  Exempel på det är Taekwondo, Tai Chi, Kung Fu, Karate och Iaido.

På dans sidan har jag dansat afrikansk dans, modern dans, balett, kathak, hiphop, jazz, street, popping, samba, tango, salsa, kizomba, ATS och egyptisk magdans.

Showen är ständigt under utveckling, förmedla gärna vilken typ av event du bokar till.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *